Mitrovu "Srebrna meta"

Lokalni sport - Utorak 08.01.2013 - 12:46

Bogdan Mitrov, trener Streljačkog kluba Vranje nagrađen je jednim od najvećih priznanja koje dodeljuje SSS, “Srebrnom metom”, za poseban doprinos i postignute rezultate u ovom sportu.

Mitrov Mitrov

Mitrov je bio vrhunski strelac SK Jumko, u svojoj bogatoj karijeri osvajao je titulu prvaka stare Jugoslavije.

Više od 40 godina je u streljačkom sportu, od toga najviše kao trener. Sa klubom, posebno u radu sa mlađim selekcijama, postigao je vrhunske rezultate u Jugoslaviji, Srbiji, kao i na međunarodnim evropskim takmičenjima.
 
Mitrov je i godinama trener instruktor pri SSS za rad sa mlađim selekcijama.
Veliki trener i pedagog ne krije svoje zadovoljstvo dobijenom nagradom.

- To je priznanje koje meni znači mnogo, a za  koje su zaslužni svi oni koji su zajedno sa mnom prošli kroz klub u ovih 40 i više “streljačkih” godina” – navodi Mitrov.

Njemu je priznanje dodelio Streljački savez Srbije, povodom  jubileja 125 godina  godina od postojanja saveza.

Visoka priznanja “Zlatne mete” dobilo je 30 istaknutih pojedinca, osvajača olimpijskih medalja, uglednih trenera i streljačkih radnika, kao i predsednika saveza. “Srebrnim metama” nagrađeno je 64, “Bronzanim” 262, a uručene su i 62 povelje.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: