Mladi Dinamovci favoriti

Lokalni sport - Nedelja 12.01.2014 - 02:47

Vranje - Drugog dana Novogodišnjeg futsal turnira koji se igra u Sportskoj hali u Vranju ljubitelji malog fudbala mogli su da vide utakmice gde je bilo puno uzbuđenja, ali one gde je razlika između ekipa u kvalitetu velika.


Najveće interesovanje izazvala je utakmica između ekipa “I to je to”, jedne od favorita turnira i ekipe omladinaca i kadeta FK Dinamo, koju predvodi trener Joca Ristić.

Utakmica je završena nerešeno 0:0, a mladi fudbaleri Dinama pokazali su da će igrati zapaženu ulogu na turniru.

Za omladince i kadete Dinama nastupili su: Stefan Mihajlović, Ljubiša Demić, Nikola Stojanović, Milan Vojinović, Stefan Stanković, Branislav Ristić, Nikola Filipović, Stefan Stojmenović, Vladimir Stojanović i Marko stošić.
 
Rezultati drugog dana takmičenja, subota, 11. januar 2014.: Dom učenika – Plavi 4:3, Senta -Arena 3:1, Kaleja i 82 – Hajberi 2:8, Tehnička škola – Daton servis 1:6, ZZZJ - 4. Brigrada 2:4,  I to je to – Dinamo 0:0,  Cap – Cap – DSS 9:2, MBS 1 – Za naše Vranje 4:1, Kaldarma – Mi to tako 9:2, Družina – Kul Taxi Binta 3.2   
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: