Mladost nije podobna

Lokalni sport - Četvrtak 05.06.2014 - 08:46

Vranje - Gradski rukometni klub Mladost, prema saznanjima od sagovornika bliskog čelnim ljudima uprave kluba, u nastupajućoj sezoni neće bitu na spisku članova tog saveza, a to znači neći biti finansiran iz budžeta.

GRK Mladost GRK Mladost

- Do pre neki dan bilo je propisano pravilo od strane Sportskog saveza da novoformirani klub mora da postoji u kontinuitetu dve godine kao bi bio njihov član. Sada su promenili Statut u kome stoji da treba da klub postiji u kontinuitetu tri godine, a mi postojimo dve i nekoliko meseci.

Ovo je smišljen zločin prema deci koja je najtalentovanije u okrugu i koja u svojim kategorijama  beleži samo uspehe i osvaja prva mesta.

Tako je bilo i sada u Mini rukometnoj ligi koja je održana u Vranju. Naš klub je imao četiri selekcije i sve su bile najbolje. Nas na sve načine pokušavaju da ugase jer nismo politički klub i ne pristajemo da nas političari vode.

Dok nas gase, a neće im to poći za rukom, istovremeno njihovi SPS politički klubovi, postaju članovi danom osnivanja. O čemu da razgovaramo sa njima, sa uništiteljima vranjskog sporta, posebno rukometnog.

Nas nema ni u njihovim medijima, rezultati se ne objavljuju da ne poremetimo mir i nirvanu uništelja vranjskog sporta – kaže za OK Radio naš sagovornik.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: