Mladost spremna za sezonu

Lokalni sport - Utorak 30.07.2013 - 09:51

Muški odbojkaški klub "Mladost" iz Vranja počeće sa pripremama za prvenstvo “Druge lige “ Istok 10. augusta.

Dimčić Dimčić

U klub se vratio Nikola Ranđelović,  primač koji je prošle godine igrao u Prvoj “B” ligi za ekipu Topličanin iz Prokuplja, koja je ispala.

 

Vratio se i stari-novi igrač Dragan Cvetković dizač, srednji bloker Ivan Veličković Cile srednji bloker, koji se vratio sa studija, a svojevremeno je bio najpespektivniji bloker.

 

U ekipi Mladosti ponovo će se aktivirati Tomislav Dimčić, dizač na poziciji dizača.

 

- Dovela smo dva vredna pojačanja, ponajbolja mlada odbojkaša iz OK Vranje i šire, Despota Deljanina i Nemanju Dojčinovića.

 

Ekipu napustio Stefan Nikolić dizač, a primač Marko Pozdnjakov će najverovatnije obući dres superligaša iz Stare Pazove – kaže Miodrag Petrov, direktor kluba.

 

U klubu su ostali: korektor Goran Manić, libero Dušan Nakić, bloker Miljan Đorđević, primači Milan Đorđević i Milan Ristić, blokeri Petar Živković i Nikola Nikolić, libero Petar Radenković i dizač Đorđe Tomić.

 

Takođe je izabran i novi trener prvog tima Zoran Ristić, doskorašnji trener ŽOK Vranje.

 

- Izabrano je i novo rukovodstvo. Na izbornoj Skupštini kluba 1. jula 2013. godine izabran je za prerdsednika kluba Goran Sentić, diplomirani pravnik, bivši sportista i reprezentativac u kik boksu, tehnički sekretar Slobodan Petrović, generalni sekretar Mira Malinić, potpredsednici Slavoljub Ristić i Ljubiša Nedeljković, kao i direktor kluba Miodrag Petrov – ističe Miško Petrov.

 

Odbojkaški klub Mladost ući će u novo prvenstvo sa velikim ambicijma, da napadne ptvo mesto i domogne se Prve “B” lige.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: