"Morava" krenula sa treninzima

Lokalni sport - Petak 23.08.2013 - 09:38

Košarkaši Morave iz Vladičinog Hana krenuli su sa pripremama za nastupajuće prvenstvo u Drugoj muškoj košarkaškoj ligi Srbije bez gotovo kompletnog prvog tima iz protekle sezone.

ekipa Morave iz prošle sezone ekipa Morave iz prošle sezone

Ono što je izvesno, agilno rukovodstvo tima, sa direktorom Miodragom Kostićem Škantrom na čelu i talentovanim trenerom Vladom Marinkovićem, čeka potpuno novo renoviranje tima i stvaranje ekipe za uspešno takmičenje jer je nekoliko stnadardnih prvotimaca napustilo klub.

Prema saznanima OK radija, Perica Mitić. plej, najbolji pojedinac iz protekle sezone, nastaviće karijeru u Francuskoj, Nemanja Stanković, bek i krilo u Makedoniji, Aleksandar Andrejević, centar, u Bugarskoj.

Dragoljub Pavlović, bek, se vraća u KK Radnik iz Surdulice gde je ponikao, još se ne zna status Antonija Stojkovića, beka iz Vranja i Miloša Andrejevića, krila iz Leskovca, koji imaju brojne ponude iz klubova širom Srbije.

Ako se tome doda i odlazak centra Grujića u Pirot, još u toku protekle sezone, onda je KK Morava ostala  gotovo bez prve petorke koja je u prethodnoj sezoni postigla zapažen uspeh.

U klubu ne miruju, stigao je Tešanović iz Ćuprije, a na probi je još 5-6 proverenih košarkaša.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: