Na pobedu protiv Bežanije

Lokalni sport - Utorak 20.08.2013 - 11:13

Vranje - Fudbaleri Radnika iz Surdulice uspešno su otvorili sezonu u Prvoj ligi Srbije odigravši nerešeno u Inđiji sa istoimenom ekipom 1:1.

Đurović Đurović

U Surdulici vlada prava fudbalska euforija pred subotnji meč sa ekipom Bežanije sa Novog Beograda, koji počinje od 17 časova.

Žarko Đurović, trener FK Radnik, zadovoljan je nastupom na premijeri u Prvoj ligi Srbije jer su za protivnika imali iskusnu ekipu Inđije.
 
- Naravno, više sam zadovoljan rezultatom nego igrom, ali nadam se da će i to doći na svoje mesto jer imamo još prostora za napredak.

Iako smo vodili do pred sam kraj utakmice, nerešan rezulat je realan ishod viđenog na terenu.

Moram da se zahvalim rukovodstvu Inđije na dočeku i gostoprimstvu, tako nešto ekipa Radnika odavno nije doživela – navodi Đurović.

U subotu, Surduličani dočekuju ekipu Bežanije koja je u 1. kolu igrala nerešeno na svom terenu sa ekipom Timoka iz Zaječara 1:1.

- To ne sme da nas zavarava, jer prema našim saznanjima, ekipa Bežanije je igrala oslabljena bez pet standardnih prvotimaca.

Ipak, smatramo da smo pred našim navijačima favoriti i da ćemo u jednoj utakmici spektaklu doći do tri boda - kaže Đurović.

Iskusni trener koji je došao iz Crvene Zvezde smatra da im ekipa Bežanije leži po načinu i shvatanju fudbalske igre.

- Bežanija gaji sličan stil igre kao mi, dakle, voli da se nadigrava, bez kalkulacija i opstrukcija kako bi došla do rezultata. Igraćemo ofanzivno sa trojicom napadača.

Svi su spremni osim povređenog Anđelkovića. U pogon se vraća oporavljeni Tasić po levoj bočnoj strain i to može samo da nas raduje – istiće Đurović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: