Nikad slabiji pioniri Dinama

Lokalni sport - Petak 13.12.2013 - 12:12

Pioniri Dinama osvojili su 8. mesto u Prvoj pionirskoj ligi regiona istočne Srbije u konkurenciji 13 klubova što se smatra neuspehom, posebno što im prvoplasirana ekipa Reala iz Niša beži 20 bodova na tabeli.

pioniri Dinama pioniri Dinama


To je nezapamćeno do sada u takmičenjima pionira Dinama koji su uvek imali puno uspeha u takmičenjima i bili jedna od najboljih generacija u klubu u poslednjih nekoliko godina.

 

Da je loše stanje u mlađim kategorijama govori to što su pioniri Dinama ove sezone nastupali uglavnom bez trenera. Počeo je sa njim da radi trener Joca Ristić, pa se zbog bolesti povukao.

 

Rukovodstvo kluba nije našlo za shodno da promoviše novog trenera, dečaci su trenirali neredovno, bez ikakve koncepcije rada, vodio ih je trener petlića Nenad Jakšić, reda radi.      
 

 

Za pionire su u jesenjoj sezoni igrali: Miljan Mihajlović, Nikola Stanisavljević, Nikola Stošić, Aleksandar Vasiljević, Marjan Janković, Vukašin Cvetković, nikola Savić, Vujadin Stanojković, Stefan Đorđević, Luka Arsenović,i Lazar Ristić, Vukašin Nedeljković, Uroš Gvozdenović i Lazar Trajković.

 

Tabela: Real Niš 36, Jagodina 28, Timok (Zaječar) 24, Radnički (Niš) 23, Sloga (Leskovac) 23, Dubočica 1923 (Leskovac) 18, Hajduk Veljko (Negotin) 17, Dinamo (Vranje) 16, SFS Borac (Paraćin) 12, Red Star (Niš) 12, Napredak (Kruševac) 5, Kruševac 5, OFK Bor (-1) 1.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: