"Nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice"

Lokalni sport - Nedelja 03.11.2013 - 09:34

Vojislav Stanković, štoper Partizana ponikao u Dinamu iz Vranja, trenutno je najstandardniji u ekipi beogradskog šampiona i uzdanica trenera Vuka Rašovića.

Stanković Stanković

Kao i svim prvotimcima Partizana i Stankoviću je teško pao poraz protiv Crvene Zvezde, u igi bez šansi gde je pobednika odlučila kardinalna greška odbrambenog fudbalera Partizana Milana Obradovića.

- Nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice. Pokušali smo u drugom delu da promenimo stanje na terenu, imali neke šanse i polušanse, ali nismo uspeli - komentar je Partizanovog štopera Stankovića.
 
Stameni štoper smatra da ih prekid utakmice zbog divljanja publike nije poremetio.

- Istina je da smo se malo ohladili, ali i posle toga smo imali neke poluprilike - dodao je defanzivac crno-belih.

Vojislav Stanković je rođen u Vranju, iz poznate je familije Krivorepci iz Gornje čaršije.

Počeo je da igra u OFK Soko pri eparhiji vranjskoj, a potom prešao u Dinamo gde je sa generacijom 1987/88. godište 2006. godine ušao sa omladincima u Kvalitetnu ligu Srbije. Odmah se nametnuo i prekomandovan je u prvi tim.

Nakon uspešnih igara prelazi u OFK Beograd gde postaje najbolji štoper u ligi i nakon samo godinu među romantičarima prelazi u Partizan.

Uporan, istrajan i disciplinovan dugo je čekao pravu šansu i dočekao je.
 
Za Stankovića je trenutno zainteresovano nekoliko stranih timova, pa se očekuje njegov odlazak u nastupaljućem zimskom ili letnjem prelaznom roku.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: