Nokauter Jovanović

Lokalni sport - Utorak 23.07.2013 - 10:19

Na turniru Combat Chellenge 8, održanom na stadionu "Kocka" u Vrnjačkoj Banji, iz Iron MMA kluba Vranje nastupio je Mladen Jovanović u semi pro borbi.

MMA semi pro borba MMA semi pro borba


Jovanović se borio protiv Slobodana Popovića iz Zrenjanina iz kluba Proleter MMA i pobedio ga nokautom u prvoj rundi. Ovo je još jedna u nizu zlatnih medlja za vranjski klub.

MMA je Borilacki sport koji je, trenutno, u velikoj ekspanziji u Srbiji, što potvrđuj eregoistrovanje brojnih klubova po raznim gradovima.

- MMA je konačno i u Srbiji dobio svoj savez što je velikog značaja za dalji napredak u zahtevnom borilačkom sportu. Za nas je bitno što smo ja i Yoran Mladenović |ilka kao instruktori MMA Iron Vranje uvaženi u savezu i očekujemo da na taj način jošp više popularišemo ovaj sport u gradu – kaže Stanojković.

Prema rečima Stanojkovića I mladenovi’a, uskoro se očekuju državna prvenstva i veliki broj MMA turnira gde će Iron-MMA nastaviti da u najboljem svetlu retrezentuje grad Vranje i MMA borilacki sport.
 

OK radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: