Novi majstor na petoparcu

Lokalni sport - Četvrtak 12.09.2013 - 23:03

Dejan Tasić (17) iz kluba malog fudbala Vranje jedan je od talenata za koga će se tek čuti na srpskoj futsal sceni.

Tasić Tasić

Dolazi iz Korbevca kod Vranjske Banje, učenik srednje Tehničke škole u Vranju, a fudbal je počao da igra od devete godine.

- Svoje prve fudbalske korake napravio sam u FK Vranjska Banja. Gledajući fudbalske turnire u malom fudbalu zavoleo sam igru na skarćenom prostoru gde tehnika i majstorstvo mogu da dođu do potpunog izražaja.

Od 2011. godine počeo sam da treniram za KMF Vranje i smatram da sam pronašao sebe u sportu koji obožavama – kaže za OK Radio Tasić.ž
 
U 2013. godini bio je jedan od boljih igrača na noćnim turnirima organizovanim u okolini Vranja i Bujanovca, pre svega, zahvaljujući zalaganju i ponašanju na terenu.

Neumoran borac, brz sa loptom u nogama, dobar dribler oduševlajvao je publiku koja je u maldom igraču prepoznala veliki talenat.

Tasić zna da mora puno da radi na treninzima, sluša savete trenera Gorana Joviča i napreduje.

- Rođeni sam pobednik, ne podnosim poraze i predaje. Volim da nameštam golove, ali kada zatresem mrežu to je neopisiv doživljaj.

Ovog leta igrao sam na turnirima u Hanu, Stublu, Tibuždu, Vranjskoj Banji, Bosilegradu i Korbevcu i svaki put sticao sam sve više iskustva.

Osvojio sam preko 15 jednodnevnih turnira, a ove godine bili sam treći u Stublu i Tibuždu – završava Tasić.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: