Obnova kadetske ekipe Juga

Lokalni sport - Sreda 21.08.2013 - 00:08

Nikola Radisavljević Raća postavljen je za trenera kadetske selekcije KK Juga iz Vranja, dečake rođene 1997. i 1998. godine.

Kadeti Juga Kadeti Juga

Na prozivci se javilo njih 25, pa će morati da se uradi dodatna selekcija i taj broj se svede na 15, koji ce ostati da rade od sledeće nedelje.

Većina igrača prebačena je iz KK Panteri.
 
- Kvalitetom prednjače Aleksandar Jankovic, Vladan Veličković, braća Andrija i Danilo Petrović, Marko Paunovic, Aleksandar Arsić, Petar Arsić, Stefan Jović, Vladan Ilić, a konacan spisak ce se znati početkom sledeće nedelje – navodi za OK Radio Radisavljević.

KK Panteri se više, prema rečima Radisavljevića, neće takmičiti u ligama mlađih kategorija, već će samo zadržati košarkašku školu za početnike.

Ono što je interesantno kada je Radisavljević u pitanju to je da je do skoro žestoko kritikovao sportskog direktora kluba Gorana Smiljkovića i smatrao ga glavim krivcem za totalno posrnuće vranjske košarke.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: