Od Dinama do Partizana

Lokalni sport - Petak 01.03.2013 - 10:40

Tomislav Pajović (27), nekadašnji igrač vranjskog Dinama, vratio se u Partizan, gde je proveo ceo svoj fudbalski staž u mlađim selekcijma.

Tomislav Pajovic Tomislav Pajovic

 

Pajović igra na poziciji štopera i odlikuje se tehnikom u postavljanju pred svojim golom, iznošenjem lopte i skok igrom.
 
U Dinamo je stigao u jesen 2006 godine i odigrao polusezonu na maestralan način pod vođstvom trenera Slobodana Halilovića. 
 
Postao je ljubimac publike i sa svojim saigračima iz omladinskog pogona Patizana: golmanom Lukićem, veznim igračima Stjepanovićem i Anđelkovićem nosioci su igre Vranjanaca koji polusezonu završavaju na 6. mestu sa 29 bodova, na tabeli Prve “Telekom” lige Srbije.
 
Pajović je spreman da se nametne treneru Vladimiru Vermezoviću I izbori mewsto u startnoj postavi. U tandemu sa Ivanovim činiće bedem pred golom aktuelnog prvaka Srbije.
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: