"Olimp" potvrdio klasu

Lokalni sport - Nedelja 03.11.2013 - 23:10

Takmičari kluba za bodi bilding i disciplinu snage "Olimp" iz Vranja osvojili su sedam zlatnih medalja, dve srebrne, dve bronzane i sedam pehara na državnom prvenstvu Srbije u disciplini bench press održanom u Vranju, 2. novembra i još jednom potvrdili da su među najboljima u Srbiji.

Olimp Olimp

Na takmičenju je učestvovalo oko 50 takmičara iz cele Srbije i dva gosta iz Makedonije.

Ranko Radan, trener i predsednik kluba “Olimp”,  prezadovoljan je rezultatima svojih takmičara koji su još jednom klub i teretanu "Olimp" vinuli u sam vrh bech pressa u Srbiji.

- Imali smo kao i uvek najjače zene u Srbiji gde smo pokupili šest zlatnih medalja i šest pehara.

Najmađa takmičarka, tinejdžer Milica Mitrović, u kategoriji do 52 kg, osvojila  je prvo mesto gde je podigla 35 kg. i uzela zlatnu medalju i pehar.

Bojana Nikolić, juniorka, u kategoriji do 56 kg. podigla je 30 kg, pa je, takođe, uzela zlato i pehar. Svetlana Pavlović seniorka, u kategoriji do 52 kg uzela je zlato i pehar, podignuvši 37,5 kg.

I naravno, naša najpoznatija takmičarka Tanja Zlatanović, seniorka, u kategoriji do 60 kg. podigla je svoju ustaljenu kilažu i uzela pehar i medalju – kaže za OK Radio  Radan.

Zlatnovićeva je prezadovoljna rezultatom i osvojenim zlatom.

- Moj uspeh i uspeh sviju nas je plod rada na trenizima pod vrhunskim nadzorom trenera Radana.

Podigla sam svoju kilažu i okitila se zlatom i još jednim peharom. Presrećna sam i nadam se još većem uspehu na sledećem takmičenju – navodi za OK Radio Zlatanovićeva.

Ivana Dimitrijević uzela je dve zlatne i dva pehara u svojoj kategoriji do 75 kg i za apsolutno prvo mesto, podigavši  65 kg.

U muskoj kategoriji, takmičari “Olimpa” bili su nešto  slabiji od žena po pitanju zlatnih medalja i pehara.

Tako da je zlato i pehar uzeo samo Bratislav Stanković Braca,   veteran, u kategoriji do 110 kg  podigavši 130 kg.

Igor Jovanović, senior, u veoma jakoj kategoriji do 100 kg zauzeo je treće mesto i osvojio bronzu sa 180 kg.

Dino Veselović, u kategoriji do 110 kg. uzeo je srebro sa 165 kg.

Učestvovala su i dva juniora: Boško Bošković, u kategoriji  do 90 kg. uzeo je srebro, podigavši 110 kg i Nemanja Stojilković, u kategoriji do 75 kg. uzeo je bronzu,  podignuvši 90 kg – ističe trener Radan.

Trener Radan najavljuje još dva do tri takmičenja do kraja godine i nada se još boljim rezultatima.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: