Oproštaj od Prve lige

Lokalni sport - Utorak 19.11.2013 - 11:30

Odbojkaši Mladosti izgubili su na svom terenu, u 5. kolu Druge odbojkaške lige Istok, od ekipe niške Desetke sa 3:1 i konačno pokazali da nisu kandidati za Prvu “B” ligu.

OK Mladost OK Mladost

Bilo je to najveće iznenađenje kola jer je ekipa Desetke važila za autsajdera na ovom meču.

Po procenma vranjskih stručnjaka, odbojkaši Mladosti imaju kvalitet i iskustvo potrebno za prvo mesto, ali je organizacija kluba zatajila i došla do nivoa amterske seoske ekipe, pa ako se tako nastavi  sledi dalji pad kluba na tabeli.

Činjenica je da je sada ugroženo I 4. mesto u konkurenciji 10 ekipa.

U 6. kolu, odbojkaši Mladosti biće domaćini solidnoj ekipi Radana i biće to lepa prilika za odbojkaše da odigraju kvalitetno meč “za svoj račun” i pokažu da su neopravdano zapostavljeni od lokalne samopurave i onih koji ih vode, ako ih uopšte ima.

Rezultati 5. kola: Mladost - Desetka    1:3    (19:25, 25:21, 15:25, 19:25, Radan – Jagodina 1:3, Hajduk Veljko - Milenijum 1:3, Niš - SFS Borac 3:0, Topličanin - OK Pirot 3:0.

Tabela: Niš 15, Jagodina 14, Radan 11, Mladost 8, Topličanin 8, Desetka 7, Milenijum 6, SFS Borac 3, Hajduk Veljko 2, OK Pirot 1.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: