Osvojili Kumanovo

Lokalni sport - Petak 06.06.2014 - 10:12

Vranje - Druga ekipa kluba malog fudbala Vranje učestvovala je na turniru u Kumanovu gde je osvojila prvo mesto i najavila početak priprema futsalera kroz turnirske utakmice.

KMF Vranje KMF Vranje

Goran Jović Beli, trener vranjske ekipe, zadovoljan je učinkom mladih futsalera kojima će pružiti maksimalnu  šansu da se dokažu i izbore za mesto u timu.

- Igrali smo sa ekipama domaćina Kumanova i Velesa. Ekipu Kumanova smo pobedili, sa  2:1, a strelci su bili Dodić i Mitrović. Ekipu Velesa smo pobedili, sa 1:0, a strelac je bio Dodić.

Zadovoljan sam zalaganjem naših mladih igrača, ono što nas očekuje to je da tokom leta  radimo na njihovom taktičkom usavršavanju – kaže za OK Radio Jović.
 
Za drugu ekipu Vranja na turniru u Kumanovu su nastupli: Milan Tasić, Stanojević, Dodić, Mitrović, Đorđević, Dejan Tasić, Janjić, Stojilković i Mitić.

Dušan Đorđević   
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: