Pade i Bivolje

Lokalni sport - Petak 01.06.2012 - 09:02

U vandrednom kolu lige mlađih kategorija istočne Srbije grupa „Jug" omladinaci i pioniri Dinama ostvarili su pobede u gostima, a kadeti igrali nerešeno.

Omladinci su u Bivolju kod Kruševca visoko porazili domaću ekipu Borca, rezultatom 4:1 i na taj način i dalje ostali u trci za prvo mesto i prelazak u Kvlitetnu ligu Srbije.
 
Golove za Dinamo postigli su: Savić (dva), Petković i Stojković. 
 
Kadeti Dinama igrali su nerešeno 3.3, na gostovanju u Aleksinačkim rudnicima protiv ekipe Rudara Alposa. Strelci za Vranjance bili su: Ristić i Stanković dva.
 
Seriju uspeha nastavili su pioniri Dinam koji su svoje vršnjake Rudara Alposa savladali u gostima, reultatom 2:0, golovima Stajića i Todorovića.
 
Trener Zoran Stanojković Peca ne krije zadovoljstvo prikazanom igrom svopjih igrača, a posebno rezultatom.
 
- Očekivali smo žestoki otpor domaćina i tako je i bilo. S druge strane, opterećeni smo psihološkim nabojem pred svaku utakmicu jer smo na prvom mestu i tu poziciju treba odbraniti i na svakoj utakmici potvrditi visoku vrednost i kvalitet koji posedujemo. 
 
Zato, sve čestitke našim mladim igračima koji pružaju maksimum i najavljuju da će ovo biti uspešna sezona po njih i klub – kaže Stanojković.
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: