Pale i Prokupčanke

Lokalni sport - Nedelja 08.12.2013 - 11:35

Odbojkašice Vranja pobedile su u 8. kolu Druge odbojkaške lige Istokekipu Topličanina iz Prokuplja sa 3:1 i približile se sredini tabele.

Detalj sa meča Detalj sa meča

Vranjanke su počele meč opušteno i izgubile prvi set, ali su usledile oštre kritike trenera Dejana Đorđevića i Dejana Trajkovića, pa su zaigrale angažovano i sa dosta muka u poslednjem čevtrtom setu stigle do pobede.

Junak utakmice bila je libero domaćih Tamara Trajković.

ŽOK Vranje - ŽOK Toplicanin 1:3                                        
Po četvrtinama: 16:25, 25:17, 25:16, 25:23.  

Vranje: Stefana Trajković Andonović, Pozdnjakov, Marković, Mikić, Dragana Trajković, Rangelov,Đorđević, Manasijević, Ilić, Stoiljiković, Tamara Trajković.

Topličanin: Radojević, Ilić, Cvetković, Jovanović, Perić, Milica Jović, Pantić, Mrdaković, Nedeljković, Krivokuća, Paunović, Natalija Jović.

Sudije: Milica Lošic i Vladimir Zdravković (Niš).

Delegat: Vladimir Bulatović (Leskovac)

Igrač utakmice: Tamara Trajkovic (libero Vranja)

U narednom, 9. kolu, ekipa Vranja gostuje u Paraćin protiv istoimene ekipe a meč je zakazan za subotu, 14. decembar, sa početkom u 18.00 časova.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: