Panteri se povlače iz svih liga

Lokalni sport - Utorak 30.04.2013 - 08:40

KK Panteri, koji okuplja sve kategorije od petlića do omladinaca, koji postoji od 2005. godine, na osnovu odluke čelnika i trenera, a nezadovoljni sagledavanjem od strane Sportskog saveza, neće više učestvovati u takmičarskim ligama.

Pioniri KK Pantera Pioniri KK Pantera

Radiće kao škola, a za svoje polaznike i uzrastne kategorije sami će organizovati prijateljske utakmice, ali i učešća na turnirima.

- Cilj nam je da u školi košarke dečake privolimo sportu, a onda kroz kvalitetan i sistematičan rad omogućimo deci da konstantno napreduju.

Nećemo im braniti da odu kada osete da mogu da napreduju u boljem klubu gde će im biti potrebna jača takmičanja – kaže Nikola Radisavljević Raća, jedan od trenera u klubu, zajedno sa Marjanom Stanojkovićem Šekijem i Draganom Antićem Antom.

Nezadovoljstvo je nastupilo zbog odluke čelnika SS da ih ne tretiraju ravnopravno kao članicu, posebno finansijski.

- Naši predstavnici Dragan Antić i Marjan Stanojković su tražili ravnopravan položaj u odnosu na KK Jug.

Prvo, da nije bilo nas KK Jug ne bi mogao da se protekle sezone takmiči u Prvoj regionalnoj ligi jer nije imao mlađe selekcije, što je najveća bruka za jedan sportski kolektiv.

Mi smo izašli u suret i svoju kadetsku selekciju koju je vodio Stanojković prijavili pod imenom KK Jug. To su znali u Savezu, ali su progledali kroz prste – navodi Radisavljević.

Pošto KK Jug nema mlađe kategrije, čelnici i treneri Pantera su predložili da njihove mlađe kategorije pređu pod KK Jug, a da oni i sponzori preuzmu klub i zacrtaju za početak ekspresni povratak u Prvu regionalnu ligu ili ako se dve ekipe Zdravlja iz Leskovca fuzionišu i ostanu u ligi da bude stabilni srapskoligaši.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: