Pčinja u finalu

Lokalni sport - Nedelja 16.06.2013 - 11:31

Fudbaleri Pčinje iz Tgovišta, prvaci Pčinjske okružne lige, savladali su u prvoj utakmici baraža za popunu Niške zone, ekipu Gradckog iz Starog Gradckog, prvaka Kosovske lige, rezultatom 4:1 i plasirali se u finale.

Sa meča u Trgovištu Sa meča u Trgovištu

U drugoj utakmici baraža, ekipa Topličanina iz Prokuplja savladala je ekipu Tanaska Rajića iz Pirota, rezultatom 1:0, golom koji su postigli u poslednjim minutima igre.

Pčinja je briljirala uprotiv Gradckog, a posebno njen najbolji fudbaler i strelac Milan Milenković, nekadašnji fudbaler Dinama i surduličkog Radnika.

Milenković je postigao dva gola, a po jedan Davor Nedeljković i Miki Đorđević Barjam.

Finalna utakmica za popunu Niške zone igra se u sredu na stadionu srpskoligaša Car Konstantina, u naselju Bubanj u Nišu.

Ekipa Pčinje imaće lepu priliku da ispuni svoj san i uđe u takmičenje gde bi igrala sa vranskim Dinamom i bujanovačkim BSK-om.

Za sredu sprema se organizovan odlazak navijača put Niša.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: