Petllići Dinama osvojili Bosilegrad

Lokalni sport - Subota 08.06.2013 - 15:01

Petlići Dinama iz Vranja, rođeni 2002. godine, vođeni na zahtev roditelja od strane trenera Joce Ristića i Nikole Ilića, osvojili su prvo mesto na međunarodnom fudbalskom turniru za njihovo godište održanom u Bosilegradu.

Petići Dinama iz Vranja Petići Dinama iz Vranja

- Pored domacina turnira ekipe Mladosti iz Bosilegrada učestvovale su ekipe: Dinama, Vlasine iz Vlasotinca, dve ekipe OFK Vranje i ekipa Preševa.

Osvojili smo prvo mesto, druga je bila ekipa Preševa, a treća Vlasina – kaže Ristić.

U grupnoj fazi takmičenja, petlići Dinama pobedili su na tri utakmice, ubedljivim rezultatima ekipe Mladosti, Vlasine i OFK Vranje II. U polufinalu su pobedili ekipu OFK Vranje I.

- U finalu je bilo izuzetno uzbudljivo, i naši i dečaci iz Preševa pružili su odličnu partiju, ali mi smo bili taman bolji da slavimo rezultatom 1:0 – navodi Ilić.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Filip Petrović iz Dinama, kao i  Ognjen Ristić za najboljeg golmana.

Najbolji strelac turnira je  igrač Preševa, Agon Pajaziti. Ekipe i pojedinci su dobili pehare i medalje.

- Izuzetno smo zadovoljni ponašanjem kao i igrom decaka,, turnir je  izuzetno dobro organizovan i zato sve pohvale domaćinu, a posebno predsedniku opštine Vladimiru Zaharijevu na pruženoj podrci – ističe Ristić.

Za petliće Dinama, rođene 2002. godine, osvajače turnira nastupili su: Ognjen Ristić, Marko Novković, Aca Tomić, Vukašin Ilić, Filip Petrović, Aleksandar Milenković, Mateja Arizanović, Zoran Jašarević, Lazar Radičević, Marko Rašić, Nebojša Dimitrijević, Milan Ristić, Aleksandar Antić i Danijel Zlatković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: