Plej overio titulu

Lokalni sport - Utorak 02.04.2013 - 08:35

OKK Plej 017, dečaci rođeni 2002. godine i mlađi, u poslednjem kolu Mini basket lige koju organizuje RKS Južne Srbije, savladali su u Leskovcu ekipu Aktavis Akademija, rezulatatom 49:29.

Ekipa KK Plej 017 Ekipa KK Plej 017

Oni su na taj način osvojili prvo mesto na tabeli bez ijednog poraza.

Pobednički pehar je donet u Bujanovac gde su dečaci sa trenerima i predsednikom kluba Nenadom Stajićem, kao i roditeljima i poznanicima, burno proslavili.

Nenad Stajić, predsednik kluba i trener, ne krije zadovoljastvo ostvarenim uspehom i najavljuje da se samo radom, slogom i zajedništvom ostvaruju rezultati koji za cilj imaju sportsko edukavonje dece i stvaranje zdravih ličnosti spremnih da jednog dana izrastu u kvalitetne sportiste.
 
KK AKTAVIS AKADEMIJA – KK PLEJ 017 29:49

Za KK Plej 017 su igrali: Danilo Dabetić 13, Pavle Dimitrijević 9, Dimitrije Nakić 13, Danilo Dabetić 13, Pavle Dimitrijević, Dimitrije Nakić, Nikola Trajković 3, Strahinja Zdravković 13, Nemanja Cvetković 2, Dimitrije Ilić, Lazar Stojiljković 2, David Trajković 17, Andreja Dabetić, Kosta Kovačević.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: