Pomozimo Robiju

Lokalni sport - Petak 04.10.2013 - 09:28

Vranje - U nedelju, 6. oktobra, odigraće se fudbalska utakmica između dve ekipe veterana Dinama koja će imati humanitarni karakter, a sa ciljem da se pomogne Bobanu Pešiću Robiju, nekadašnjem vranjskom fudbaleru i sportskom radniku, kako bi nastavio lečenje i pobedio tešku bolest.

Boban Pesic Robi Boban Pesic Robi

- Utakmica će se igrati od 13 časova i 30 minuta na stadionu Juumko, kao predigra utakmici, 8. kola Niške fudbalske zone,  između Dinama i Rudara Alposa iz Aleksinačkih Rudnika.

 

Molimo sve bivše fudbalere i sportske radnike, kao i sve sportiste da dođu i  novčanim prilogom, ko koliko može, pomognu da sakupimo potrebnu sumu novca za nastavak lečenja velikog sportiste, dobrog čoveka i druga Bobana Pešiča, našeg Robija.

 

Koliko god da sakupimo novca biće mnogo, a u akciju će se uključiti i Sportski savez grada Vranja. Nadamo se da ćemo uispeti u svojim plemenitim namerama – kaže u ime veterana Dinama, za OK Radio, Branko Anđelković Ćuvta, nekadašnji golman Dinama.

 

Boban Pešić Robi, igrao je u odbrani, na poziciji centrhalfa ili beka, a navijači su ga voleli zbog borbenosti, požrtvovanja i što je uvek ostavljao “srce na terenu”.

 

Počeo je u FK Pčinja iz Trgovišta, prešao u FK BSK iz Bujanovca, bio u FK Dinamo, a najbolje partije pružio je u FK Jumko, 80-tih godina, članu treće međurepubličke lige Jugoslavije.

 

Sigurno je da Robi zaslužuje da u nedelju svi oni koji su igrali sa njim ili protiv njega, barem iz Pčinjskog okruga, dođu na stadion Jumko i daju skroman prilog kako bi se izborio sa teškom bolešću.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: