Povukao se Macan, al se vratio Pepa

Lokalni sport - Petak 20.09.2013 - 11:00

Fudbaleri kluba malog fudbala Vranje uveliko se pripremaju za početak prvenstva u Prvoj ligi Srbije, 5. oktobra, a primaran cilj je opstanak u prvoligaškom društvu.

Nikolić u žutom Nikolić u žutom

Trener Goran Jović Beli, zadovoljan je kako teku pripreme, ekipa je dobro fizički pripremljena, a od ponedeljka kreće odigravanje kontrolnih utakmica.

- Fizički smo spremni, treniramo svakog dana, imamo dovoljan broj igrača iz prve i druge ekipe jer se obe takmiče.

Nije bilo problema sa bazičnim pripremama jer je većina igrača igrala noćne turnire preko leta i fizičku spremu – kaže Jović.

Vranjanci će igrati kontrolne utakmice sa ekipama iz okruženja, sa tradicionalnim sportskim prijateljima, ekipama Kopernikusa i Kalče iz Niša.

 Planirano je i da se odigraju utakmice sa drugoligašem, ekipom Pirota.

- Kontrolne utakmice će nam poslužiti da uigramo ekipu i  isprobamo neke nove taktičke varijnate, mada nećemo odstupati od naše prepoznatljive igre, a to je borba do poslednjeg atoma snage, jaka odbrana i brze kontre.

Uz to ide i atraktivna igra zbog koje ljubitelji malog fudbala dolaze da nas prate u velikom broju – navodi Jović.

Ekipa je pretrpela izmene, oprostio se od aktivnog igranja veteran Marjan Đorđević Macan, a ekipu je napustio Miloš Trajković Buda.

U ekipu se vratio dugogodišnji kapiten Predrag Nikolić Pepa koji je u protekloj sezoni igrao za Marbo Intermeco iz Beograda.

- Imamo solidnu ekipu o sve će zavisti od nas, da li ćemo se boriti za opstanak ili biti u sredini tabele gde nam je mesto. Imamo iskusne i proverene igrače koje bi svaka ekipa poželela, poput golmana Žikice Ristića, Pepe Nikolića, Igora Žiketa Stojanovića, Danijela Dake Stošića, Dejana Krstića Maslovara i dosta mladih igrača, kvalitetnih i željnih afirmacije – tvrdi Jović.

Prema žrebu, KMF Vranje će u prva dva kola biti domaćin, 5. oktobra ekipi KMF Bečej, a 12. oktobra ekipi KMF VIK Naisus.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: