Problemi pred Metalac

Lokalni sport - Petak 01.11.2013 - 00:36

Fudbaleri Radnika, u 12. kolu Prve lige Srbije, gostuju ekipi Metalca u Gornjem Milanovcu, jednom od kandidata za osvajanje jednog od prva dva mesta i povratka u Super ligu.

Nikolić Nikolić

Sašu Nikolića, iskusnog trenera Radnika, muče kadovski problemi u ekipi, ali veruje u svoje igrači koji će mu biti na raspolaganju pred duelom sa Metalcem.

- Protiv ekipe Jedinstva Puteva iz Užica, u prošlom kolu, povredio nam se Rnić i on neće igrati.

Na povredu se žali Pešić, Kostić koji još oseća posledice ranije povrede kolena, potom je Ristić imao trovanje tako da će sastav tima izgledati zavisno od izveštaja našeg klupskog lekara – kaže za OK Radio Nikolić.  

Ipak u Radniku se nadaju da će oni koji dobiju šansu protiv Metalca opravdati poverenje.

- Ozbiljan smo klub i imamo u pogonu 24 fudbalera. Svako ko dobije šansu da igra treba da pruži maksimum, da odgovori postavljenim zadacima. Tako se obezbeđuje poverenje trenera i uprave kluba i stiče mesto startera u ekipi. Momci su svesni toga i ja verujem u njih – navodi Nikolić.

Ulogu favorita prepušta ekipi Metalca, ali kao optimsta po prirodi, ne vodi svoju ekipu sa belom zastavom.

- Metalac je bio superligaš i oni nameravaju da se vrate u elitno društvo. Mladost iz Lučana je umakla na prvom mestu, ali borba za drugo i treće do puta za Super ligu biće neizvesna.

Svesni smo snage protivnika koji je u prošlom kolu izgubio od Timoka u Zaječaru i sada ima imperativ pobede – ističe Nikolić.

Mnogo toga po njegovu ekipu zavisiće od igre fudbalera Metalca, od kvaliteta kojim će im se suprostaviti.

- Ekipa Metalca ima nametnuti imperativ pobede ukoliko želi da ostane u vrhu tabele. To može da bude naša prednost, da mudrom, strpljivom i taktički zrelom igrom pokušamo da ostanemo neporaženi. U svakom slučaju domaćin je bliži uspehu, ali to je na papiru, videćemo šta će biti na terenu – navodi Nikolić.

Parovi 12. kola: Metalac (GM) – Radnik, Teleoptik - Borac, Sloga (K) - Mladost (L), Proleter – Dolina, Jedinstvo Putevi – Smederevo, BSK Borča – Timok, Sinđelić – Bežanija, Sloga (PM) – Inđija.

Ekipa Radnika je na 12. mestu na tabeli sa tri pobede, dva nerešena rezultata i šest poraza, gol razliku 10:18 i 11 osvojenih bodova.

Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca je na 3. mestu na tabeli sa šest pobeda, jedan nerešen rezultat i četiri poraz, uz gol razliku 15:7 i 19 osvojenih bodova.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: