Promene u trenerskom kadru Dinama

Lokalni sport - Sreda 13.02.2013 - 09:33

Srđan Lazar Paunović najzad je oformio stručni štab za mlađe kategorije koje uveliko kasne sa pripremama za nastupajuću sezonu.

Mlađe kategorije Dinama Mlađe kategorije Dinama

Iako je najavljivao korenite promene i dovođenje mlađih, perspektivnih trenera, pre svega, umesto Slobodana Zdravkovića Makija (62) i Miodraga Veljkovića Miška, sve se desilo po onoj narodnoj “tresla se gora rodio se miš”.

Naime jedino je otišao Miodrag Veljković Miško, kako smo saznali zbog obaveza na poslu, jer ne može da bude prisutan na stadionu u prepodnevnim časovima,  a došao je mladi i perspektivni trener Marko Jovanović Žuća,  koji će voditi selekciju pionira.

Slobodan Zdravković Maki, nastaviće da vodi selekciju omladinaca, Zoran Stojanović Peca kadete, a petliće, svih uzrasta, vodiće Joca Ristić i Nikola Ilić Trska.

Još jedan trener otišao je iz pogona mlađih kategorija, iz selekcije petlića početnika, a to legenda vranjskog fudbala Dragan Kostić Ćufta.

Trener Kostić je napustio klub još pre tri meseca razočaran celokupnim stanjem, a posebno promenom imena i gašenjem FK Dinamo u kome je proveo čitav život.

Prema rečima Kostića za višegodišnji rad u mlađim selekcijam Dinama, klub mu je ostao dužan na ime plata između tri i pet hiljada evra.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: