Radnik pregazio Jug

Lokalni sport - Petak 20.09.2013 - 09:52

Košarkaši Juga iz Vranja, koje predvodi trener Dejan Petrović, spremaju se za početak novog prvenstva u Prvoj regionalnoj ligi grupa Istok.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Oni igraju kontrolne utakmice kako bi oformili novu fizionomiju igre i izbegli borbu za opstanak.

Vranjanci su, uprokos pojačanjima, za sada pokazali niz slabosti, posebno na poslednjoj proveri, na svom parketu u Sportskoj hali, gde su od ekipe surduruličkog Radnika pretrpeli katastrofalan poraz, rezultatom 70:43.

Po četvtinama bilo je 13:9, 18:12, 15:10, 24:12.

Ekipa Radnika iz Surdulice je, takođe, član Druge regionlane lige grupa Istok.

Oni su ušli iz Druge u Prvu regionlanu kao trećepasirani na tabeli jer je ekipa Naisusa iz Niša, zbog teške materijalne situacije, odustala od plasmana u višu rang.

Vranjanci su, uprkos što su ispali u Drugu regionalnu, ostali članovi Prve jer su se ekipe iz Leskovca, Zrdavlje 09 i Zdravlje Leskovac fuzionisale, pa je ostalo jedno mesto slobodno.

Na utakmici u Vranju, košarkaši Radnika nisu pokazali toliko umeća koliko su Vranjanci iskazali slabosti.

Košarkaši Juga iako predvođeni iskusnim povratnicima u ekipi Nikolom Stevanovićem i Nikolom Stojkovićem, kao i Nikolom Radisavljevićem nisu uspeli ništa da prikažu, osim da se pred malim brojem ljubitelja košarke obrukau.

Kod Radnika jedini iskusni košarkaš bio je Saša Stanković iz Leskovca, ostali su bili mladi, ali izuzetno daroviti igrači.

Treba reći da i u taboru KK Jug ima talantovanih mladih košarkaša koji bi trebalo da dobijaju veću minutažu.

Sledeća provera za KK Jug biće u nedelju u Sportskoj hali, kada dolazi ekipa Zdravlja iz Leskovca. Meč počinje od 18 časova.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: