Radnik u trci za Prvu ligu

Lokalni sport - Utorak 02.04.2013 - 08:42

Fudbaleri surduličkog Radnika pobedili su na svom terenu ekipu Sinđelića iz Niša, lidera na tabeli, minimalnim rezultatom 1:0 i aktivno se uključili u borbu za prvo mesto i plasman u Prvu ligu Srbije.

Stavrić (radni, desno) foto.sortal.net Stavrić (radni, desno) foto.sortal.net

Utakmicu je odlučio Kovačević, pojačanje iz Jagodine, koji je u 32. minutu nakon proigravanja Petrovića sa 10-tak metra šutirao neodbranjivo pored iskusnog golmana Beširevića.

Gosti su kraj utakmice dočekali prilično nervozno, ulazili su često u duel sa sudijom Minićem iz Knjaževca, a epilog toga su žuti kartoni i crveni Tomiću.

Stadion Radnika, Gledalaca: 1500, Strelac. Kovačević u 32. minutu, Sudija. Aleksandar Minić (Knjaževac) 6,

Žuti kartoni: Akćin, Marković (Radnik), A. Stojković, Tomić (Sinđelić), Crveni karton: Tomić  (Sinđelić).

Radnik: Mirdžić -, Anđelković 7,5, stojkov 6 (Sibinović -), Tanasković 8, Marković 7, Ilić 7,5, kOvačević 7,5, Ahčin 7 (B. Stanković -), Đurđević 7M. Petrović 7,5, Stavrić 7 (vojinović -).

Sinđelić: Beširević 7, Stojanović 6 (N. Stojković -), Cvetković 6, Trajković 6,5, Ferizović 7, Tomić 6,5, Mitić 6,5, Stanković 6, Prokić 6 (stošić 6), A. Strojković 6, Đurđević 6, Paunović 6,5.

Igrač utakmice: Tanasković - Radnik.   
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: