Radniku silom oduzimaju titulu

Lokalni sport - Subota 27.04.2013 - 00:16

Disciplinska komisija Srpske fudbalske lige “Istok” registrovala je utakmicu 19. kola između Žitorađe i surduličkog Radnika, službenim rezultatom 3:0 zbog igranja fudbalera gostiju pod suspenzijom.

Milenković Milenković

Utvrđeno je da je igač gostiju Anđelković tom prilikom igrao iako je imao dva žuta kartona i morao je da pauzira.

Radnik je inače tu utakmicu dobio rezultatom 3:2 i trenutno deli prvo mesto sa istim brojem bodova sa ekipama Radničkog iz Pirota i Sinđelića iz Niša.

Nakon odluke discilinske komisije Radniku se oduzimaju tri osvojena boda, ali sledi kazna.

Kako saznajemo za takvu vrstu nepravilnosti kazna se kreće od naknadnog oduzimanja bodova, a rasponu je od 1 do 9.

U FK Radnik zatečeni su odlukom discilinske komisije i smatraju da je ona olako doneta bez adekvatne odluke zasnovane na pravu.

- Mi smo ispravni i pravdu ćemo potražiti na sudu preko našeg advokata koga ćemo angažovati.

Prvo, žalba nije podneta u roku, a rok je 48 sati od završetka odigravanja utakmice.

Žalbu nije podela ekipa Žitorađe nego neko iz saveza, a možda i direktni konkurent za prvo mesto, ekipa Radničkog iz Pirota nakon dojave jednog od naših ljudi iz uprave.

Imamo saznanja o kome se radi, pa će i on snositi konsekvence i biti predan sudu s obzirom da imamo saznanja da je “debelo” plaćen za takvu vrstu “informacije” – kaže za OK Radio Slađan Milenković  Car, sportski direktor FK Radnik.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: