Roditelji organizuju treninge petlića Dinama

Lokalni sport - Sreda 10.07.2013 - 12:04

Petlići Dinama iz Vranja, dečaci rođeni 2001., 2002., 2003. i 2004. godine ne prekidaju sa treninzima i odigravanjem revijalnih utakmica zahvaljući inicijativi roditelja, a uz pomoć fudbalskih trenera Joce Ristića i Nikole Ilića.

Petlići FK Dinama Petlići FK Dinama

Ranijih sezona treniralo se u klubu, ali zbog rasula i bežanije trenera, zbog dovedenog tim menadžera iz Beograda Zvonka Đorđevića, Dinamo je ostalo samo sa jednim trenerom Draganom Stojanovićem Firgom koji treba da vodi računa o brojnim petlićima i pionirima što je fizički neizvodljivo.

- Radi se o petlićima, o selekciji koja je stvarana nekoliko godina unazad u kojoj ima izuzetno perspektivne dece koja su pokazala i ostvarila odlične rezultate.

Zbog poznate situacije u klubu deca su izgubila kontinuitet treninga i utakmica, tako da smo polako poćeli da gubimo ovu selekciju koja je možda ne toliko bitna ali je temelj jednog fudbalsko kluba u daljoj perspektivi.

Na inicijativu rodittelja kao i same dece, a iz moralnih razloga odlučili smo da ovu decu aktiviramo kroz odigravanje prijateljskih utakmica i turnira na koje budemo pozivani.

Na taj način ovu decu želimo da zadržimo u klub u narednom periodu. Okupljamo se jednom nedeljno i odziv dece je veliki.

Ne želimo da budemo treneri po svaku cenu, ali želimo da ovi dećaci ostanu u klubu po svaku cenu, samim tim stavljamo klub ispred svih nas jer mi nemamo nikakav interes iz ovoga, vođeni smo srcem i ljubavlju prema klubu i deci.

U subotu smo pozvani na otvaranje turnira u Zlatokopu, tako da će to biti pravi događaj za decake i publiku  - navodi Joca Ristić.

Redovno se, među ostalim, odazivaju: Veljko Cvetković,  Lazar Radicević, Robert Petrović, Marko Ristić, Marko Novković, Filip Petrović, Jezdimir Nedeljković, Aleksa Popović, Ognjen Ristić, Sava Đorđević, Aca Tomić, Duašn Ristić, Zoran Jašarević, David Stanimirović, Aca Milenković, Mihajlo Đorđević, Veljko Mitić, Mateja Jovčić, Filip Mitić, Ivan Stošić, Danijel Spasić, Milan Ristić, Spasa Aresenović, Mateja Arizanović, Nebojša Dimitrijević, Vukašin Ilić, Stefan Janković….
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: