Rukometaši traže formu

Lokalni sport - Subota 24.08.2013 - 11:05

Rukometaši Vranja 1957, novi članovi Prve rukometne lige grupa “Istok”, pripremaju se nastupajuće prvenstvo pod rukovodstvom trenera Darka Stanojkovića.

Ekipa RK Vranje Ekipa RK Vranje

Oni su u prošlogodišnjem prvenstvu Druge lige grupa Morava nadmoćno osvojili prvo mesto.

Nebojša Zupančič, predsednik kluba, navodi da su ambicije kluba da se stabilizuje u prvoj ligi  obzirom da su gotovo svi rukometši mladi i da retko ko od njih ima više od 20 godina.

- Moramo biti strpljivi, raditi na povratku starog imidža kluba koji ima u rukometnoj Srbiji.

Počećemo od orgnizacije, moja namera ja da u klub vratim stare i prave rukometne radnike, bivše rukometaše, da dovedemo sponzore kako bismo normalno funkcionisali.

Kada stvorimo pravu i zdravu organizaciju u klubu onda možemo da postavimo pred sobom realne ambicije.

Zna se šta od nas očekuju navijači i rukometna javnost i naš cilj će biti da im izađemo u susret, da se ponovo u Vranju igra i gleda vrhunski rukomet – kaže Zupančić.

Prvenstvo počinje 21. septembra, kada Vranje 1957. na svom terenu dočekuje ekipu Jagodinu.

Igrački sastav ostao je isti iz prethodne sezone. Trener Stanojković će raditi na uigravanju linija tima a odigraće se i nekoliko prijateljskih utakmica.
 
Celokupne pripreme biće odrađene u Sportskoj hali u Vranju.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: