Rusi "preslišali" Vranjance

Lokalni sport - Sreda 23.05.2012 - 08:22

Miloš Cvetković, Miroljub Nedeljković i Slađan Dragišić, vranjski kik bokseri, učestvovali su u dresu reprezentacije Srbije u disciplinama lou kik, K1 i lajt kik, na Svetskom karate kupu u Mađarskoj, održanom od 17. do 20. maja, i izgubili svoje mečeve u eliminacionim borbama.

Sa takmičenja Sa takmičenja
- Nije im bio naklonjen ždreb, za protivnike su dobili svetske šampione, dvojicu iz Rusije i jednog Mađara. Borili su hrabro i nisu razočarali. Inače, reprezentacija Srbije je osvojila je sedam zlatnih, sedam srebrnih i 12 bronzanih medalja u muškoj i ženskoj konkurenciji – ističu treneri vranjskih boksera, Vedran Tašković i Igor Mladenović.
 
Miloš Cvetković se takmičio u disciplini lou kik u kategoriji do 63,5 kg, Miroljub Nedeljković u disciplini K1 u kategoriji do 67 kg, a Slađan Dragišić u disciplini K1 u kategoriji do 71 kg.
 
Na takmičenju je učestvovala 21 reprezentacija. U sastavu reprezentacije Srbije bilo je 32 takmičara.      

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: