Sa Kolubarom samo polovično

Lokalni sport - Nedelja 03.02.2013 - 13:23

Futsaleri KMF Vranje u 8. kolu Prve lige Srbije, odigrali su na svom parketu nerešeno 1:1 sa ekipom Kolubare iz Lazarevca.

Ilustracija Ilustracija

Strelac za Vranjance bio je Marjan Đorđević Macan.

Pokazalo se ono što se očekivalo, da će utakmica biti tvrda, sa kalkulacijama gostiju, sa jakim odbranama i kontranapadima.

Vranjskim fudbalerima ne treba mnogo zamerati na borbenosti, htenju i volji za pobedom.

Pokušali su sve kako bi se dokopali pobede i udaljili od poslednjeg mesta koje vodi ispadnju iz lige.

I ovog puta, sreća ih je napustila kada su promašivali izgledne šanse, ali treba istaći da nepreciznost koju iskazuju pojedinci na utakmicama nije samo pitanje sreće već i nedostatak kocentracije, psihološka nestabilnost, pa i kvaliteta.

Očigledno je da Vranjanci, nakon odlaska Predraga Pepe Nikolića u beogradski Marbo Intermeco, nemaju dovoljan broj kvlalitetnih igrača za Prvu ligu.

Doda li se na to da jedan od najboljih igrača Igor Stojanović Žike mesecima vuče neugodnu povredu, onda ne čudi što je Marjan Đorđević Macan sa 38 godina jedan od najboljih na terenu i ujedno najbolji strelac ekipe u dosadašnjem prvenstvu.

Futsaleri Vranja propusili su prvu šansu za opstanak, druga je već u subotu, kada igraju sa ekipom Tanga iz Novog sada, takođe u Vranju.

Biće to direktan sudar dveju ekipa konkurenata za niži rang.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: