Savke drma u Jagodini

Lokalni sport - Petak 19.09.2014 - 08:48

Vranje - Nikola Savić Savke (15) koji je prošao školu fudbala vranjskog Dinama do pionira sa velikim uspehom igra u kadetskoj selkciji superligaša Jagodine.

Foto: Nikola Savić -  FB Foto: Nikola Savić - FB

- Uspeo je da se nametne treneru kadeta i igra za starije godište, dečake rođene 1998. godine, u Kvalitetnoj ligi Srbije. Postigao je jedan gol protiv Napretka iz Kruševca, za sada pruža zapažene partije i ostavio je pozitivan utisak na samom početku.

 Odlikuje se bzinom, odličan je u duel igri, ima izgrađen šut levom i desnom nogom. Po potrebi igra i za mlađe kadete, 1999 godište, koji se takmiče u ligi regiona istočne Srbije.

Dobro se snašao i uklopio u novu sredinu i pun je reči hvale za sjajan odnos trenera prema  igračima i za izuzertno kvalitetan rad u Jagodini – kaže za OK Radio Joca Ristić jedan od trenera Dinama koji je radio sa Savićem.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: