Šeste u Kragujevcu

Lokalni sport - Četvrtak 16.01.2014 - 09:45

Zajednicka pionirska ekipa OK Panda i ŽOK Vranje nastupila je na Božićnom turniru u Kragujevcu i napravila dobar rezultat zauzevši šesto mesto sa dve pobede i dva poraza.

ZOK Vranje ZOK Vranje

Na turniru na kome su učestvovalo dvanaest ekipa naše odbojkasice su pružile maksimum i stekle ogromno iskustvo za naredne turnire i mečeve koje predstoje u drugom delu prvenstva MOL-Leskovac – ističu za OK Radio treneri Dejan Đorđević i Dejan Trajković.

Igracice koje su nastupile za ekipu iz Vranja su: Maja Andonović, Andijana Dimić, Katarina Knezević, Doroteja  Radivojević, Tara Ristić, Jelena Veličković, Anđela Maksić, Danica Milosavljević, Milica Pešić, Natalija Ilić, Bojana Stojković, Sara Đorđević, Aleksandra Jovanović, Anđela Cvetković, Tijana Prvulović, Maša Đorđević. Treneri Đordević, Trajković i Jovanović.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: