Sinđelić pravi izazov

Lokalni sport - Subota 16.11.2013 - 10:37

Vranje – Fudbaleri Radnika iz Surdulice odlaze u goste ekipi Sinđelića u Beogradu, u redovnom 14. kolu Prve lige Srbije, spremni da pruže maksimum i vrate se neporaženi.

Nikolić Nikolić

Saša Nikolić, iskusni trener Surduličana, svestan je da ih očekuje težak meč, neugodan protivnik, ali da odlaze sa čvrstom verom u uspeh jer je to njegova filozofija sporta i života.

- Očekuje nas teško gostovanje u Beogradu protiv ekipe koja je u prošlom kolu pokazala karakter i sa dva igrača manje uzela bod na teškom gostovanju ekipi Timoka u Zaječaru.

Znamo šta nas čeka protiv Sinđelića koji je sve ekipe pobedio na svóm terenu i koji je najavio borbu za visok plasman, ali znamo i naše mogućnosti koje spletom okolnosti još uvek nisu došle do izražaja – kaže za OK Radio Nikolić.

Sinđelíc je trenutno bolje plasirana ekipa od Radnika i zato im trener Nikolić prepušta ulogu favorita.

- Sve ćemo ucinití kako bí se vratili kući neporaženi, imano kadrovskih problema, odlazak špica Jóvanovica u Vijetnam,  povreda standardnih Oseija i Rnića, pa neznamo da li će se oporaviti do utakmice.

Bez obzira na sve, oni koji izađu na teren moraju da pruže više od maksimuma – ističe NIkolić.

Parovi 14. kola: Sinđelić - Radnik, Teleoptik - Sloga (K), Proleter - Borac, Jedinstvo Putevi - Mladost (L), Metalac (GM) - Dolina, BSK Borča - Smederevo, Sloga (PM) - Timok, Inđija - Bežanija.

Tabela: Mladost (L) 29, Sloga (K) 23, Sloga (PM) 23, Metalac (GM) 22, Borac 21, Jedinstvo Putevi 21, Bežanija 20, Proleter 18, Timok 18, Smederevo 17, Sindjelić 16, Teleoptik 14, BSK Borča 14, Radnik 12, Dolina 10, Inđija 8.    
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: