"Sitan vez" dečaka iz "Harizme"

Lokalni sport - Petak 19.07.2013 - 10:01

Vranje - Peti dan turnira u malom fudbalu “Zlatokop 2013” obeležili su susreti između ekipa “Golub Dubnica ” i “Senta”, ali i ekipa “Harizma i Omladinci Ćukovca”.

ekipa Harizma ekipa Harizma

Favorizovana ekipa Sente teškom mukom je savladala ekupu “Golub Dubnica” i pokazala da će nastavak doneti iznenađenja, što će biti fudbalska poslastica za publiku.

Brojna publika, uživla je u suretu dveju nakmlađih ekipa, “Harizme” koju line pioniri Duinama i ekipe “Omlainaci Ćukovca” sastavljena od talentovanih momaka iz tog moravskog sela. Dinamova “deca” ubedljivo su podeila rezuultatom 4:0 i poneli epitet ekipe koju publika obožava da gleda i za nju navija.

Dobra igra viđena je i u susretu ekipa “Markoni Tibužde” i “Café Dionis” koja je završena berešenim rezultatom. Očekivan je bila pobeda ekipe “Katlonoaca” nad slabom ekipom “Marba”, ali ne sa velikim rezultatom od 7:2.

Rezultati, ćetvrtak, 18. jul:
“MARKONI TIBUZDE” - CAFFE DIONIS 1:1
“MARBO” – “KATALONCI” 2:7, “GOLUB DUBNICA – SENTA” 2:3
OMLADINCI ĆUKOVCA – Kafe HARIZMA 0:4

RASPORED PO GRUPAMA:
GRUPA A: ŠUKI , TIBUZDE, ZLATOKOP, UBAVINjA, BIBI-KALDRMA
GRUPA B: SENTA, GOGA I DRUGARI, GOLUB –DUBNICA, TIK-TAK
OMLADINCI CUKOVAC
GRUPA C: KUL-TAKSI,, MARBO, KATALONCI, MARKONI-TIBUZDE, KAFE- DIONIS
GRUPA D: I TO JE TO, TREBESINjE, HUGO-BET, ĆUKOVAC, ADRIJA.
 

OK radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: