Skijanje: U Vranju najbolje Nišlije

Lokalni sport - Sreda 13.02.2013 - 09:32

Na Besnoj Kobili, minulog vikenda, održani su “Besnokobilski kup” i “Pantin memorijal”, za skijaš u najmlađim uzrastnim kategorijama.

Osvajači medalja na Besnokobilskom kupu Osvajači medalja na Besnokobilskom kupu

Organizator “Besnokobilskog Kupa” bio je SKI klub “Besna Kobila” iz Vranja, a “Pantinog memorijala” SKI klub Niš.

Učestvovalo je 60 takmičara iz Bora, Zaječara, Pirota, Niša, Knjaževca i Vranja, kao i susedne Makedonije, iz Skoplja i Tetova.

Takmičilo se u tri kategorije: “pahuljice”, “cicibani” i “stariji cicibani”.

Svesrdnu pomoć ogranizovanju takmičenja dao je Sportski savez Grada Vranja na čelu sa predsednikom Igrom Mladenovićem Golubom.

REZULTATI: U kategoriji pahuljica prvo mesto osvojila je Jana Antanasovska iz Skoplja, drugo Miona Petrović iz Niša, a treće Kalina Pešić iz Vranja.

Od dečaka Andrej Kostovski iz Skoplja okitio se zlatom, Vranjanac Andrija Đorđević srebrom, a Nikola Đokić iz Bora bronzom.

Cicibanke - Iva Vukić iz Knjaževca, zlato; Ana Rakić iz Pirota, srebro; Iva Stojanović iz Niša, bronza.

Cicibani: Andreja Dimitrijević iz Zaječara, zlato; Luka Sandulović iz Zaječara, srebro, Mirko Lazarevski iz Skoplja, bronza.

Starije cicibanke: Mila Milovanović iz Knjaževca, zlato; Dunja Radivojević iz Niša, srebro; Natalija Pešić, bronza.

Stariji cicibani: Veljko Vladimirović iz Knjaževca, zlato, a isti takmičar nagrađen je i za najbolje vreme na stazi. Petar Stamenković iz Knjaževca srebro, a Nikola Sinđelić iz Niša, bronza.  

U generalnom plasmanu najbolji uspeh ostario je Ski klub “Niš”, drugi je Knjaževac, a treće mesto dele takmičari iz Vranja i Zaječara.

Postignuti rezultati bodovaće se i za državno prvenstvo. Interesantno je da su pojedini takmičari zabeležili odličan plasman posle samo nekoliko meseci skijanja.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: