Snažan finiš omladinaca

Lokalni sport - Subota 28.06.2014 - 10:25

Omladinci fudbalskog kluba Dinamo iz Vranja pobedili su, u poslednjem kolu Prve omladinske lige regiona istočne Srbije, ekipu Hajduk Veljka iz Negotina sa 3:0.

Ekipa Dinama za sezonu 2013-.2014. Ekipa Dinama za sezonu 2013-.2014.

Oni su pokazali da su sa dolaskom trenera Joce Ristića napredovali i postigli maksimum ovog proleća.

U pretposlednjem kolu, takođe su pobedili ekipu Timoka u Zaječaru, rezultatom 3:0.

Da nije bilo propusta uprave kad nisu prijavili utakmicu u Vranju, pa su je izgubili za zelenim stolom, njihov učinak, kao i učinak kadeta, bio bi još bolji.

- Odigrali smo proleću polusezonu angažovano, izuzetno borbeno iako nam nije poklanjana dovoljna pažnja od strane čelnih ljudi u klubu.

Prepušteni sami sebi radili smo onoliko koliko su nam uslovi dozvoljavali i moram reći da smo postigli i više od maksimuma jer je presudila volja, želja i ljunbav pream klubu.

Čestitam momcima jer smo retko gubili, a igrali kvalitetno. Treba naglasiti da smo većinu utakmica odigrali bez glavnih standardnih igrača  koji su prebacivani u prvi tim, a malo ko od njih je tamo igrao. Neki su bili dati i bujanovačkom BSK-u.

Dokazali smo da imamo solidan fond mladih igrača, da je mnogo njih sa velikim potencijalom i treba im omoguti dalje napredovanje, jednima kroz prvi tim drugima kroz kaljenje u kluibovima u okruženju – kaže za OK Radio trener Ristić.

Za omladince Dinama nastupli su: Milan Vojinović, Petar Stojković, Nikola Stojanović, Vukašin Stojanović, Stefan Mihajlović, Stefan Stojimenović, Vidoje Stošić, Nenad Andrejević, Stefan Jovanović, Branislav Ristić, Stefan Stamenković, Jovan Antonijević, Jovan Đorđević, Viktor Nikolić, Damjan Mitić, Tihomir Stamenković,  Aleksandar Janjić, Dušan Anđelković, Marjan Petrović, Dimitrije Cvetković, Miloš Milosavljević…

Dušan Đorđević

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: