"Sokolovi" u polufinalu

Lokalni sport - Petak 07.06.2013 - 10:02

Seniori ragbi kluba 13 Soko iz Vranja savladali su u četvrtfinalu Kupa Srbije ekipu Vojvode iz Niša, rezultatom 38:32, i plasirali se u polufinale gde se sastaju sa ekipom Niša, članom Prve lige Srbije.

Tim Sokola Tim Sokola

Dejan Škarić, predsednik kluba, trener i igrač tvrdi da je samim ulaskom u polufinale prestižnog takmičenja ostvaren veliki uspeh.

- Ekipa Vojvode su mlada ekipa po osnivanju ali su svi ragbisti igrali u nekim klubovima pre svega u Ragbi 15 Klubu Dinamo iz Pančeva, tako da su bogati iskustvom.

Oni su pre nas savladali ekipu Voždovca u to ubedljivo. Dobro smo krenuli i na poluvremenu vodili 20 razlike, ali kasnije naša mlada ekipa se opustila i dozvolila prilazak na dva poena.

Ipak, kad je bilo najpotrebnije pružili su maksimum i za tri minuta dali 10 poena i rešili pitanje pobednika – navodi za “OK radio” Škarić.

Polufinale se igra u nedelju, od 17 časova na Gradskom stadionu.                                          

- Nišlije su naši stari znanci i veliki prijatelji. Oni ulaze u meč kao blagi favoriti ali samo na papiru. Puno smo napredovali, ostavićemo “srce na terenu” kako bismo postigli još jedan veliki uspeh.

Da napomenemo, četvorica naših igrača koji igraju za Niš u Prvoj ligi, kako bi bili na “oku” selektoru, ovog puta nastupaju za nas.

U ragbiju su takva pravila i to je za nas još jedan podstrek da pokušawmo da ostvarimo pobedu.

Jedno je sigurno, meč će biti neizvestan i zato pozivamo sve naše navijasče i ljubitelje ragbija da nam daju podršku i pomognu u nastojanju da postignemo pobedu – kaže Škarić.

RK13 SOKO VRANJE – RK13 VOJVODA PANČEVO 38 : 32 (28 : 8 HT)
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: