Sose blista u Loznici

Lokalni sport - Subota 14.09.2013 - 12:16

Nebojša Stajić Sose, bivši fudbaler Dinama u Vranju, blista u dresu srpskoligaša Loznice koji je nakon 4. odigranih kola bez poraza naprijatnije iznenađenje prvenstva.

Nebojsa Stajic Sose Nebojsa Stajic Sose


Naime, Loznica je debitant u Srpskoj ligi Zapad i ostvarila je dve pobede i dva nerešena reuzltata, sa gol razlikom 4:2.
U derbiju protiv Mačve iz Šapca bilo je oko 3000 gledlaca, a Stajić je sa kapitenom Makasimovićem bio centralna figura meča.

 

- Protiv Mačve smo u fantastičnoj atmosferi odigrali nerešeno 1:1, ali smo na gostovanju u Ljubiću kraj Čačka, takođe, osvojili bod.

 

Bilo je 1:1, a ja sam postigao gol. Igram standardno, klub je organizaciono jak, ulaže se puno u sportsku ifrastrukturu što će omoguti razvoju fudbala u ovom delu Srbije – kaže za OK Radio Stajić.

 

Stadion na Lagatoru je obnovljen i uslovi za igru su idealni. Puno se ulaže u rad sa mlađim kategorijama, ističe Stajić.

 

- U Loznici sam potpisao na godinu dana, ali ako se ukaže povoljna prilika u inostranstvu otićići ću i  ranije. Trenutno se osećam kao kod kuće, najvijači “solunci” su me prihavtili kao svog, a trener Duško Obadović ima veliko poverenje u mene – navodi Stajić.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: