Sprema se fešta u Surdulici

Lokalni sport - Subota 24.08.2013 - 11:00

Vranje/Surdulica - Fudbaleri Radnika dočekuju ekipu Bežanije sa Novog Beograda u 2. kolu Prve lige Srbije sa ciljem da ostvare prvu pobedu i uknjiže tri boda.

Anđelković levo Anđelković levo

Utakmica se igra u subotu u Surulici, a počinje u 17 časova.

Trener Žarko Đurović ima na raspolaganju sve fudbalere osim Nikole Anđelkovića, mladog odbrambenog igrača sa ofanzivnim zadacima, koji je povredio koleno na prvoj utakmici u Inđiji.

- Šteta, bazirali smo igru i taktiku  u pripremnom periodu na Anđelkoviću koji je bio maksimalno spreman. Desio se peh, povredio se i moramo dalje.

Imamo dovoljan broj igrača u fudbalskom pogonu i naćićemo adekvatnu zamenu.

Vraća se i povređeni Tasić, bitan igrač, trenira i očekujemo da zaigra kada procenimo da je maksimalno fizički spreman - kaže Đurović.

Iskusni trener, nekada pomoćnik Robertu Prosinečkom u Zvezdi, zna recept za pobedu nad ekipom Bežanije.

- Napadačka igra, nadigravanje, stvaranje šansi i pretvaranje u golove.

 Bićemo zadovoljni i minimalnom pobedom, ali cilj je da naši navijači i ljubitelji fudbvla sa juga Srbije budu zadovolnji našom igrom – navodi Đurović.

Mladi Nikola Anđelković (21) koji se ustalio u ekipi Radnika još u prošloj sezoni kad su igrali Srpsku ligu i osvojili prvo mesto, moraće da pauzira četiri nedelje zbog povrede kolena.

- Bio sam maksimalno spreman, kipteo od snage, ali fudbal je nepredvidiv, u 35. minutu utakmice u Inđiji osetio sam bol u kolenu i morao sam da izađem.

Povreda jeste teža, ali nije i najteža poput povrede ukrštenih ligmenata od koje se svaki sportista najviše boji.

Lekar mi je odredio četiri nedelje mirovanja, a onda krećem sa treninzima.

Fudbal je moj život, želim da moji saigrači ostvarujuju pobede i nakupe što više bodova, ja se uskoro vraćam na teren da ostavim srce za svoj klub kao i do sada – kaže Anđelković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: