Sprema se veliki futsal turnir

Lokalni sport - Sreda 11.12.2013 - 11:57

U organizaciji Grada Vranja, Sportskog saveza Grada Vranja i Sportske hale u Vranju će 10. januara 2014. godine biti održan turnir u malom fudbalu pod nazivom “Futsal Vranje 2014”.

Igor Mladenović, predsednik Sportskog saveza, navodi da će novogodišnji turnir sigurno izazvati veliko interesovanje jer će biti  organizovan na vrhunskom nivou, sa primamljivim nagrdama.

 

- Imamo sponzore koji žele da daju poseban doprinos ovoj manifestaciji fudbala i sporta. Cilj je da što više okupimo ljubitelje futsala na tribiunama, a da ekipe svojim kavlitetom opravdaju očekivanja kako nbio turnir zaživeo i postao tradicionalan – kaže za OK Radio Mladenović. 

 

Prijavljivanje ekipa počelo je u utorak, 10. decembra, a trajaće do 27. decembra.

 

- Prema našim planovima, izvlačenje parova i formiranje grupa obaviće se 30. decembra u 12 sati u Sportskoj hali u Vranju.

 

Kontizacija za prijavu iznosi 5 000 dinara, a nagradni fond je, za prvo mesto 100.000 dinara, za drugo mesto 50.000 i za treće mesto 20.000 – navodi Mladenović.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: