Stančić još traži tim

Lokalni sport - Petak 22.02.2013 - 09:26

Fudbaleri Gradskog fudbalskog kluba Dinamo nastavljaju sa odigravanjem kontolnih utakmica, ovoga puta sa jačim timovima, srpskoligašima.

Detalj sa mečeva Dinama Detalj sa mečeva Dinama

U sredu, na Gradskom stadionu u Vranju gostovala je ekipa Moravca Oriona iz Mrštana kod Leskovca, a meč je završen nerešeno, rezultatom 1:1.

Treneri Stančić kod Dinama i Stanković kod Moravca dali su šansu svim raspoloživim snagama na koje računaju za nastavak prolećnog dela prvenstva.

Dinamo trenutno ima na raspolaganju 30 fudbalera, konkurencija za svako mesto u timu je velika s obzirom da je kvalitet igrača prosečan i da nema dovoljno onih koji svojim umećem i znanjem štrče od ostalih.

Trener Stančić još uvek luta kada je u pitanju formiranje prve jedanaestorice, te će mu naredne utakmice poslužiti da najzad profiliše tim i krene da ga uigrava.

U subotu, fudbaleri Dinama gostuju u Nišu ekipi Sinđelića koja je jesenji deo prvenstva završila na prvom mestu.

Protiv jakog protivnika neće biti dovoljno prostora za improvizacije već će se morati nastupiti sa igračima na koje se najozbiljnije računa za nastavak prvenstva i bega sa dna tabele.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: