"Stati na kraj anarhiji"

Lokalni sport - Utorak 26.06.2012 - 07:59

Davor Tasić, trener FK Dinamo, nakon prozivki od strane trenera omladinaca Slobodana Zdravkovića Makija, tvrdi da odnosi dva trenera nisu poremećeni.

Tasić Tasić
- Nema nesporazuma sa Makijem, ja sam čovek dijaloga, a ne svađe. Tačno je da sam ja šef stručnog štaba, da ja trenerima mlađih kategorija uredno dostavljam plan i program rada. 
 
Oni se toga ne pridržavaju, rade po svome, ali svemu će doći kraj, pa i takvoj anarhiji. Uskoro ćemo sesti za sto i raspraviti u društvu čelnih ljudi ko šta treba da radi, ali i ko je i kako do sada radio – kaže za OK radio Tasić.
 
Po njemu, niko u klubu nije nedodirljiv jer je klub iznad svakog pojedinca. 
 
- Da bi klub mogao da funcioniše, na najbolji način, mora da postoji kolizija odnosa i rada  između prvog tima i, pre svega, selekcija omladinaca i kadeta. To će biti uslov koji će proizaći iz interesa kluba, a ne mog ili nečijeg drugog, ličnog – navodi Tasić.

  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: