Stonoteniseri se vraćaju u Prvu ligu

Lokalni sport - Subota 14.09.2013 - 12:20

Stonoteniseri Vranja, nakon ispadanja iz Prve lige Srbije, kreću sa velikim ambicijama u prvenstvu Druge lige grupa Jug i cilj je ekspresni povratak među prvoligaše.

stonoteniser Milenkovic stonoteniser Milenkovic


Petar Jovanović Giba, predsednik i direktor kluba smatra da Vranje ima mladu i najbolju ekipu. Najiskusniji je kapiten i trener ekipe Branislav Milenković, a njemu će se pridružiti: Lazar Stefanović, Milan Jovanović, Đorđe Jović i Marko Prokić.

 

- Doveli smo trojicu juniora iz Leskovca, Stefanovića, Jovanovića i Jovića koji su u prošloj sezoni bili među najboljim kadetima u Srbiji.

 

Đorđe Jović je bio kadetski reprezentativac Srbije, izuzetan je talenat i pravo blago srpskog stonog tenisa – kaže za OK Radio Jovanović.

 

Vranjski klub imaće i drugu ekipu u kojoj će se kaliti mladi vranjski stonoteniseri.

 

- Igraće svoju ligu, a omogućićemo im da učestvuju na odgovarajućim takmičenjima u državi organizovana za mlađe kategorije. Imamo mnogo talenata sa velikim potencijalom i vranjski stoni tenis ne treba da brine za svoju budućnost – ističe Jovanović.

 

Drugu ligu Jug činiće sledeće ekipe: Vranje, Dubočica iz Leskovca, Hajduk Veljko iz Negotina, SFS Borac iz Paraćina, Bane iz Raške, Jedinstvo iz Užica, Prva Petoletka iz Trstenika, Jagodina, Kragujevac Spin i Borac iz Čačka.

 

Prvenstvo počinje u danas, 14. septembra, a stonoteniseri Vranja u sali Doma kulture dočekuju u 17 časova ekipu Jedinstva iz Užica.

 

- Očekujemo sigurnu pobedu – tvrdi Jovanović.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: