Stošićev vez u Subotici

Lokalni sport - Utorak 01.10.2013 - 09:04

Marko Stošić, šesnaestogodišnji fudbaler iz Vranja, igra sa velikim uspehom za ekipu kadeta Spartaka iz Subotice koja se takmiči u Kvalitetnoj ligi Srbije.

Stošić sa loptom Stošić sa loptom

Ove jeseni, prešao je iz vranjskog Dinama među “golubove” i napravio pravi fudbalski potez za svoju dalju karijeru.

- Dobro sam se snašao, uklopio u tim i postao standardan prvotimac. Većina nas je došla sa strane, a uglavnom moji drugari su iz raznih mesta širom Vojvodine.

Prihvatili su me kao svog, nema ljubomore, a trener zahteva da na svakoj utakmici izgaramo i damo sve od sebe ukoliko želimo da igramo. Nema protekcije, kvalitet i zalaganje su na prvom mestu – kaže za OK Radio Stošić.

Mladi igrač, do juče, velika nada vranjskog, a sada subotičkog fudbala igra na poziciji ofanzivnog veznog, brz je, prodoran i opasan po gol, naročito iz drugog plana kada se ubaci u ofanzivu.

- Odigrali smo šest kola i imamo jednu odloženu utakmicu sa Teleoptikom. Počeli smo slabije jer smo stvarali potpuno novi tim i bilo je potrebno da se uigramo, a pre svega, da većina nas oseti elitno takmičenje jer smo igrali u regionalnim ligama slabog kvalaiteta – navodi Stošić.

Postiugao je dva gola za svoj tim i zadovoljan je. Trener Bogoljub Džinić ima lepo mišljenje o njemu.

- Stošića smo pratili i prethodne sezone, dolazio je povremeno kod nas, uspeo da ispuni naše kritewrijume i sada jer pred njim da radi i napreduje.

Poseduje kvalitete i potencijal, voljni momenat mu je izražen i posvećen je fudbalu. Dobar je momak, poslušan, pristojan i dalja karijera zavisiće od nas, ali, pre svega i od njega – izjavio je Džinić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: