"Šuki" osvojio Zlatokop

Lokalni sport - Nedelja 28.07.2013 - 11:40

Ekipa malog fudbala “Šuki” iz Vranja pobednik je ovogodišnjeg tradicionalnog turnira “Zlatokop 2013” nakon pobede u finalu nad ekipom “I to je to”, rezultatom 2:1.

Pobednička ekipa Pobednička ekipa

Strelci su bili: Danijel Stošić Daka i Dejanb Krstić Maslovar za “Šuki”, a Miloš Ristić za ekipu “I to je to”.

Ekipa “Šuki” je zasluženo osvojila turnir jer je igrala konstantno dobro, bez oscilacija, a podatak da su gotovi svi iugrač članovi KMF Vranje govori mnogo.

Kao pojačanje nastupao je i Predar Nikolić Pepa, koji nastupa za “Marbo” iz Beograda.

- Presudio je kvalitet, ali i naše iskustvo igranja jakih turnira. Umemo kada treba da odigramo na rezulatat što mnoge ekipe koje imaju vrsne pojedince u svojim redovima ne mogu.

Svako ko je pokušao da se nadigrava sa nama loše je prošao. U finalu smo imali mnogo šansi, ali dva gola bila su dovoljna za pobedu.

Turnir je bio izuzetno kvalitetan i gledaoci su mogli da uživaju – kaže za OK radio legenda vranjskog malog fudbala, Igor Stojanović Žike.

Za ekipu “Šuki” nastupali su: Predrag : Nikolić Pepa, Dejan Krstić Maslovar, Danijel Stosić Daka, Davor Tasić Taska, Žikica Ristić (golman), Marijan Đorđević, Miloš Trajković Buda, Igor Stojanović Žike i Predrag Nikolić Mutinjo.

Ekipa je za prvo mesto dobila pehar, zahvalnicu i novčani iznos od 80.000 dinara.

Drugoplasirana ekipa “I to je to”, dobila je pehar, zahvalnicu i novčanu nagradu od 20.000 dinara.

Trećeplasirana ekipa “Adria”, dobila je pehar, zahvalnicu i novčani iznos u iznosu od 10.000 dinara.

U borbi za treće mesto, ekipa Adria savladala je ekipu “Bibi Kaldarma”, rezultatom 3.1.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dalibor Stošić Daka (Šuki), za najboljeg strelaca Miloš Ristić ( I to je to), a za najboljeg golmana Marjan Mitić (“I to je to”).

Za naj ”fer plej”, proglašena je ekipa “Adrije”.

Finalno veče upotpunili su svojim majstorstvom ekipe petlića Dinama koje su predvodili treneri Joca Ristić i Nikola Ilić.

U polufinalu, koje biulo izuzertno uzbudljivo, postignuti su rsledeći rezultati: “Šuki” – “Bibi Kaldarma” 2:1, “I to je to” – “Adrija” 2:0”.

Turnir je sa velikim uspehom organizovali MZ Zlatokop uz pomoć Sportskog saveza Vranje.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: