Surdulica: NOVITETI za FINALE KUPA

Lokalni sport - Subota 21.04.2018 - 00:43

Vranje - Fk Radnik, ali i cela Surdulica se ozbiljno priprema za predstojeće finale fudbalskog Kupa Srbije koje će 23. maja biti odigrano u ovom gradu.

Stadion će doboti novi semafor FOTO: FK Radnik Stadion će doboti novi semafor FOTO: FK Radnik
U FK Radnik, pre svega, izražavaju veliku zahvalnost rukovodstvu FSS za ukazanu čast i obećavaju da će sve raspoložive resurse staviti na raspolaganje kako bi pomogli organizaciju jednog ovakvog događaja kakvog na ovim prostorima do sada nije bilo.
 
- Gradski stadion u Surdulici ispunjava sve standarde za organizaciju jednog ovakvog događaja, ali će čelnici grada i kluba u narednom periodu učiniti sve da se stvore još bolji uslovi kako bi se finalisti ali i svi prisutni osećali prijatno i bili zadovoljni boravkom u ovom malom gradiću na jugu Srbije.
 
U planu je instaliranje novog savremenog semafora sa led displejem, postavljanje jos stolica kako bi se povecao kapacitet mesta
 
Travnati teren, koji je inače u izvanrednom stanju će se dodatno pripremiti za ovu utakmicu zamenom oštećenih delova i mnogo drugih stvari od kojih će neke biti iznenađenje za sportsku javnost - saopštila je uprava surduličkog superligaša.
 
U narednom periodu se očekuju posete organa FSS zaduženih za organizaciju finala na kojima će biti dogovorene sve pojedinosti.  
 
Naravno, sve će biti poznato tek kad budu poznati učesnici finala, odnosno posle odigranih revanš mečeva planiranih za 9. maj
 
Do tada će, uveravaju iz Surdulice, sve biti spremno i biće organizovano na visokom nivou.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: