Tajna prozivka u Dinamu

Lokalni sport - Petak 12.07.2013 - 11:39

Uprava Dinama iz Vranja izvršila je tajnu prozivku fudbalera za nastupajuću sezonu, na stadionu Pamučnog kombinata, u sredu, 10. jula, javljaju izvori bliski upravi.

Prozivka u Dinamu Prozivka u Dinamu

Na prozivci je bilo, prema našim saznanjima, svega 13 fudbalera, bez trenera.

- U četvrtak se pojavilo njih 18, uglavnom omladinaca i kadeta. Stanje je zabrinjavajuće, bili su svi iz uparve, politički nameštenici, ponašali se kao da se ništa nije desilo.

Uglavnom se pričalo kako se čeka da neko od klubova iz Srpske lige “Istok” odustane od takmičenja zbog finasijskih problema i da se Dinamo vrati.

Spominjaju se ekipe Morave iz Ćurije, Kopaonika iz Brusa i druge koje su najavile istupanje iz liga jer su opštinske kase koje ih finansiarju prazne – kaže naš sagovornik.

Na prozivci je u jednom trenutku bilo više njih iz uprave i zaposlenih u Dinamu nego fudbalera.

- Tragikomično je bilo videti upravu, političare koji nemaju veze sa sportom, tri sekretara, tri ekonoma, kafe kuvaricu, upavnika stadiona… - ističe sagovornik.

Niko od članova uprave, osim Popovića, nije podneo ostavku, mada se očekuje da se i on predomisli.

- Javna je tajna da sastav uprave sastavlja gradonačelnik Zoran Antić i da niko ne sme ništa da preduzme dok on ne naredi. Zato se očekuju njegovi potezi da se Dinamo stabilizuje i krene putem oporavka – navodi naš sagovornik.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: