Tasković hara Grčkom

Lokalni sport - Sreda 13.03.2013 - 08:56

Vranjanac Davor Tasković, bivši rukometaš Vranja, s velikim uspehom nastupa za grčkog rukometnog prvaka, ekipu Diomidasa iz Argusa.

Tasković sa loptom u akciji Tasković sa loptom u akciji

Tašković igra na poziciji srednjeg beka i oduševljava verne navijače svog tima.

Sa Diomidasom je prošle sezone osvojio prvenstvo Grčke i evropski Kup izazova.

Bio je jedan od najstandardnijih u ekipi i najboljih rukometaša iako je ekipoa uglavnom sastavljena od provernih grčkih reprezentativaca.

Tašković i ove sezone briljira u dresu grčkog šampiona, na prvom su mestu i najozbiljniji su kandidati za ponovno osvajnje duple krune, prvenstva i kupa Grčke.
 
Minulog vikenda, u derbiju prvenstva protiv ekipe Dukasa postigao je 5 golova i imao brojne asistencije čime je jedan od najzaslužnijih za pobedu svog tima.

 - Izabran sam za od strane svih trenera u ligi za MVP 16. kola A1 muške lige, sa 8 glasova za mene, dok su po 2 dobili Albanos iz AEK-a i Kostas iz Fivosa.

U fantastičnoj smo seriji. Sa ekipom Diomidasa nisam izgubio 39 meča u nizu – kaže za “OK radio” Tasković.  

Tasković je prezadovoljan boravkom i igrama u Grčkoj u pitoreksnom gradiću Argusu na jugu Grče, blizu Korintasa i Mikene.

- Uživam u lepotama grčkog gradića, blizine mora i tople klime, prezadovoljan sam uslovima u kojima igram, a imam dobar ugovor za naše superligaške prilike gotovo nedostižan – ističe Tasković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: